Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تیتراژ سریال «مانکن» کنار نام علی طلوعی، نام شرکت«نبراس پیکچرز» هم به چشم می‌خورد.این شرکت به جز یک صفحه اینستاگرامی با ۵۸۰۰ فالوئر و شماره تلفنی که مربوط به یکی از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است.

به گزارش مشرق، به تازگی روزنامه «جام جم» ادعاهای سوال برانگیزی را درباره ریشه «عربی» سرمایه‌گذار سریال خانگی «مانکن» بیان کرده است؛ این سرمایه گذار جزو هسته مرکزی مجموعه‌هایی است که در یک سال ابتدای دولت اعتدال رشد ۳۰ برابری پرسنل داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تازه‌واردترین سرمایه‌گذاران به عرصه شبکه نمایش خانگی فردیست به نام علی طلوعی که سریال «مانکن» با حمایت وی تولید شده است‌.

علی طلوعی یک فیلم به نام «خداحافظ دختر شیرازی» به تهیه‌کنندگی فرشته طائرپور را آماده اکران دارد و فیلم «کشتارگاه» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و بازی باران کوثری نیز با بودجه طلوعی در مسیر تولید است.

روزنامه جام جم در گزارشی درباره سرمایه‌گذار «مانکن» به تهیه‌کنندگی ایرج محمدی نوشت: در تیتراژ سریال «مانکن» کنار نام علی طلوعی، نام شرکت«نبراس پیکچرز» هم به چشم می‌خورد ولی عجیب آن که جستجو برای سوابق این شرکت به جز یک صفحه اینستاگرامی با ۵۸۰۰ فالوئر و شماره تلفنی که مربوط به یکی از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است، چیز دیگری را عاید نکرد. در سایت رسمی این شرکت نیز جز «کامینگ سون» عبارت دیگری به چشم نمی‌خورد!

علی طلوعی جزو هسته مرکزی «گروه توسعه نمایشگاهی اوژن» و هولدینگی با نام «راه تجارت کوشا» است؛ هولدینگی که طبق گفته امیر زند مدیرعاملش، هرچند استارت راه‌اندازیش بعد از روی کار آمدن دولت اعتدال بوده ولی در فاصله‌ای کوتاه چنان رشدی داشته که نه فقط مجری بسیاری از نمایشگاههای داخلی شده بلکه دفاتری در عراق و روسیه دارد و به‌دنبال راه‌اندازی دفتری در ایتالیا هم هست!!

امیر زند مهر۹۷ در گفتگو با «عصرنمایشگاه» بیان داشته: شرکت اوژن در سال ۹۲ با ۳ نفر استارت خورد و در سال ۹۳ دقیقاً بعد از یک سال پس از تأسیس، لیست بیمه و کارکنان به ۱۱۰ نفر رسید.

زند ادامه داده: سرمایه گذار و مؤسس مجموعه، همکار خوب من آقای نجاران و من، آقای ابراهیم‌زاده و آقای علی طلوعی بودند و مجموعه‌ای را در مسکو راه‌اندازی کردیم. در عراق هم شرکت داریم و با تفاوت‌هایی خدمات ارائه می‌دهیم. دفتری در شرف تأسیس در ایتالیا داریم؛ و مطالعات میدانی برای تأسیس این دفتر انجام می‌دهیم.

کار اصلی طلوعی و همکارانش برگزاری نمایشگاههای مختلف است. اجرای برگزاری نمایشگاه‌های مختلف از نمایشگاه نفت و گاز و پتروشیمی تا نمایشگاه آب و برق تا نمایشگاه الکامپ و نمایشگاه ساختمان بغداد و بالاخره نمایشگاه صنعت نمایشگاهی ایران از جمله فعالیت این‌ها بوده است.فارغ از چگونگی واسپاری این حجم اجرای نمایشگاه به این گروه، اینکه این گروه از سال ۹۲ تا ۹۳ به ناگاه بلحاظ پرسنل، رشدی ۳۰ برابری را تجربه کرده‌اند، جای سوال است.علی طلوعی با بیزنس شیرینی و آجیل هم بیگانه نیست چون شیرینی و آجیل «تهران نات»شهرک غرب هم متعلق به برادرهمسر طلوعی است.

آیا کسی میداند چه ربطی هست میان اوژن و کوشا و برگزاری نمایشگاههای صنعتی با سرمایه‌گذاری «مانکن» و «کشتارگاه» و «…دختر شیرازی» چرا علی طلوعی از میان این همه سینماگر، بودجه تولید سریال ایرج محمدی از تهیه‌کنندگان متبوع رسانه ملی را داده یا از تولید فیلم «…دختر شیرازی» متعلق به همسر مدیرعامل خانه سینما یا «کشتارگاه»جواد نوروزبیگی حمایت کرده؟ 

منبع : سایت شبکه نمایش خانگی

منبع: جام جم آنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان هادی حجازی فر احمد مهرانفر حامد بهداد حسین پارسایی خلیج فارس داود میرباقری قلب یخی مهناز افشار فریدون جیرانی علی نصیریان دندون طلا بهرام توکلی پیمان قاسمخانی مهران مدیری بهروز شعیبی محمدحسین مهدویان سیدهادی رضوی لیلا حاتمی سیامک انصاری سعید ملکان گلشیفته علی احمدزاده هادی حجازی فر محمد حسین مهدویان بهروز شعیبی هادی کاظمی خلیج فارس قهوه تلخ صندوق ذخیره فرهنگیان دندون طلا صادق یاری شبکه نمایش خانگی شهرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت

شرکت نفت دولتی امارات عربی متحده (ادنوک) حداکثر ظرفیت تولید نفت خام خود را بی‌سروصدا، به روز کرده است.

به گزارش ایسنا، ادنوک این رقم را در وب سایت خود، به روز کرده، اما اعلام رسمی انجام نداده است. ظرفیت جدید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز، بالاتر از ظرفیت تولید ۴.۶۵ میلیون بشکه در روز است که در سال ۲۰۲۳ منتشر شد. ظرفیت تولید گاز طبیعی این شرکت، ۱۱.۵ میلیارد فوت مکعب در روز اعلام شده است.

شرکت نفتی دولتی امارات قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۷، به پنج میلیون بشکه در روز افزایش دهد که این هدف سالها پیش تعیین شده بود.

افزایش ظرفیت تولید در حالی صورت می‌گیرد که طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت امارات عربی متحده در مارس، کاهش یافت. این کاهش در راستای تلاش اوپک برای رساندن تولید به سطوح مورد توافق به منظور متوازن کردن بازارهای جهانی نفت بوده است.

امارات عربی متحده که سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، در گذشته با این گروه اختلاف پیدا کرده، زیرا بی صبرانه به دنبال افزایش تولید نفت خود و بهره برداری از ظرفیت افزایش یافته بوده است.

 تابستان گذشته، امارات عربی متحده اعلام کرد به کاهش تولید داوطلبانه اوپک نمی‌پیوندد و سال‌ها استدلال کرده است که باید به این کشور اجازه داده شود تا با افزایش ظرفیت تولید خود، نفت بیشتری تولید کند. در نهایت، در ژوئن سال میلادی گذشته، اوپک پلاس، سهمیه تولید امارات عربی متحده را به ۳.۲۱۹ میلیون بشکه در روز برای سال ۲۰۲۴ افزایش داد.

کاهش تولید فعلی اوپک، یک اقدامی احتیاطی است که قرار است تا آخر ژوئن ادامه پیدا کند. با این حال، در  نشست اوپک پلاس در اول ژوئن، مشخص خواهد شد که آیا اوپک باید کاهش تولید را بیشتر تمدید کند یا اینکه روند احیای تدریجی کاهش تولید را آغاز می‌کند.

هیثم الغیص، دبیرکل اوپک، به کسانی که آغاز پایان دوران نفت را پیش‌بینی می‌کنند، هشدار داده که مبادا با این پیش‌بینی‌های خطرناک، سیاست‌های انرژی را تقویت کنند که به هرج‌ومرج انرژی دامن می‌زند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوپک اصرار دارد که پیش‌بینی‌هایی که انقلاب خودروی برقی و گذار سبز را به‌طور کلی پیش‌بینی می‌کنند، بر اساس واقعیت نیستند و حساب کردن روی این کاهش تقاضای ساختگی برای نفت، می‌تواند منجر به سیاست‌هایی شود که در نهایت باعث می‌شود توازن بین عرضه و تقاضای نفت بهم خورده و بازار با کمبود عرضه و افزایش قیمت نفت روبرو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است