Web Analytics Made Easy - Statcounter

از فردا شبکه نمایش خانگی میزبان سریال تازه‌ای خواهد بود که با همراهی «قورباغه»، به رکود سه ماهه پلتفرم‌ها پایان خواهد داد. مجموعه «ملکه گدایان» که تصویربرداری آن تا پایان سال ادامه خواهد داشت، برای انتشار در ۳۶ قسمت پیش‌بینی شده و قرار است از فردا تا پایان تابستان سال آینده ادامه داشته باشد.   داستان سر یال چیست؟
«امروزِ تو، می‌تونه فردای من باشه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هیچ کس از سرنوشت خبر نداره. حتی شما...» این جمله به عنوان خلاصه داستان «ملکه گدایان» منتشر شده که اطلاعات خاصی به مخاطب نمی‌دهد. آن‌طور که در تیزر‌ها و تصاویر مجموعه دیده می‌شود، به نظر می‌رسد ماجرای این سریال به شبکه گدایان سازمان‌یافته پایتخت مرتبط است. تصاویری از باران کوثری با شمایل یک گدا نیز منتشر شده است. سهیلی‌زاده پیشتر در سریال تلویزیونی «آوای باران» به موضوع تکدی‌گری سازمان‌یافته پرداخته بود که با استقبال زیادی از سوی مخاطبان مواجه شد. حتی زمانی قرار شد ادامه آن ساخته شود که به سرانجام نرسید. می‌توان حدس زد که سهیلی‌زاده با خاطره خوبی که از «آوای باران» داشته، می‌خواسته روزی بحث تکدی‌گری سازمان‌یافته را ادامه بدهد که در نهایت پس از ۷ سال به «ملکه گدایان» رسیده است. در مقابل این ماجرا، چهره‌هایی، چون پانته‌آ بهرام، رویا نونهالی و فرزاد فرزین نیز در «ملکه گدایان» حضور دارند که نوعی تم فقیر و غنی را در سریال ایجاد می‌کنند. همین مضمون به نوعی در «آوای باران» نیز وجود داشت؛ با دختری از یک خانواده متمول که میان گروه‌های تکدی‌گر زندگی می‌کرد.   کاری از سازنده «مانکن»
حسین سهیلی‌زاده که پیشتر کارگردان ملودرام‌های تلویزیونی بوده، سال گذشته برای نخستین بار به نمایش خانگی پا گذاشت و مجموعه «مانکن» را ساخت. «مانکن» به قلم بابک کایدان قصه عامه‌پسندی داشت و طیف گسترده‌ای از مخاطبان را جذب کرد؛ آن چنان که به‌رغم پخش تقریبا همزمان با «هیولا» اثر مهران مدیری، مخاطب بیشتری از این مجموعه جذب کرد و در مجموع موفق‌تر بود. فیلم نامه «ملکه گدایان» را حامد افضلی و امین محمودی نوشته‌اند. کار شاخص افضلی پیشتر سریال «از یاد‌ها رفته» بوده، اما امین محمودی سابقه فیلم نامه‌نویسی چندانی ندارد و اغلب دستیار سهیلی‌زاده در امر کارگردانی بوده است. در این زمینه، کفه به سمت «مانکن» سنگین‌تر است که توسط بابک کایدان فیلم نامه‌نویس باسابقه سریال‌های عامه‌پسند، نوشته شده بود.   زنان ستاره، مردان جویای نام
رویا نونهالی ایفاگر نقش کاراکتر محوری «ملکه گدایان» است و باران کوثری، آرمان درویش، محمدرضا غفاری، پانته‌آ بهرام و فرزاد فرزین دیگر بازیگران اصلی این مجموعه هستند. رضا بهبودی، الهام کردا، یسنا میرطهماسب، علی اوجی و سولماز غنی دیگر چهره‌های شناخته‌شده «ملکه گدایان» را تشکیل می‌دهند. مانند «مانکن» سریال قبلی کارگردان در نمایش خانگی، این جا نیز گروه بازیگران زن سریال، وزن بالاتری از نظر شهرت و اعتبار نسبت به بازیگران مرد مجموعه دارد. آرمان درویش، محمدرضا غفاری و یسنا میرطهماسب از بازیگران مرد «ملکه گدایان»، چهره‌های جویای نام این روز‌های سینما هستند و در مقابل حضور چهره‌های باسابقه مانند رویا نونهالی و باران کوثری برگ برنده این سریال در قسمت‌های نخست خواهد بود.   رقابت با «قورباغه»
شبکه نمایش خانگی این روز‌ها خلوت شده و قرار است جمعه با پایان «آقازاده» خلوت‌تر هم بشود؛ بنابراین بازار تا مدتی شاهد رقابت «ملکه گدایان» و «قورباغه» خواهد بود. رقابت سریال‌های حسین سهیلی‌زاده و هومن سیدی به عنوان نشانه رقابت دو پلتفرم اصلی بازار وی‌اودی‌ها هم مطرح شده است. با این تفاوت که «قورباغه» تا نوروز به پایان می‌رسد، ولی انتشار هفتگی «ملکه گدایان» تا اواخر تابستان ۱۴۰۰ طول می‌کشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر رویا نونهالی پارسی خبر رویا نونهالی نمایش خانگی ملکه گدایان سهیلی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۴۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بنیامین جرجانی برترین چابکسوار هفته چهارم کورس سوارکاری گنبدکاووس
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش